Hitri pomočnik do spletne trgovine

Z izdelavo spletnih trgovin se profesionalno ukvarjamo že več let, imamo za sabo že več kot 100 spletnih trgovin in smo prepričani, da ne boste potrebovali nikogar drugega, saj poskrbimo za vse.

Ekipi podjetja Degriz in Alcyone smo v ta namen pripravili hitri pomočnik do spletne trgovine, ki vam je lahko v pomoč pri izbiri najboljše rešitve.

Izberite platformo:

Hitri pomočnik do spletne trgovine je pripravil Magento certificiran strokovnjak za rešitve in razvijalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin Anže Voh in specialist za optimizacijo zahtevnejših uporabniških poslovnih procesov, integracijo informacijskih sistemov ter razvoj dodatnih funkcionalnosti za vašo Magento trgovino Bojan Kraut.

V kolikor potrebujete pomoč z veseljem pomagamo pri najboljši izbiri.

Anže Voh | Tel.: 040 807 231 Email: anze@degriz.net Skype: anze.voh

Bojan Kraut | Tel.: 031 302 782 Email: bojan.kraut@alcyone.si Skype: alcyone.si

Začni z izbiro

Osnova

Spletna trgovina na platformi, ki jo uporablja že preko 200.000 podjetij je lahko s parimi kliki vaša. Prilagodite funkcionalnosti trgovine glede na vaše zahteve zdaj!
podrobnosti
podrobnosti
Spletno trgovino opremite še z dodatnimi jeziki in prodajajte tudi v tujini. Le zakaj bi se zadovolili samo z enim trgom. Spletna trgovina je pripravljena za delovanje na večih trgih tako, da je razširitev na druge trge hitra in ugodna.
podrobnosti
podrobnosti
Programska aplikacija preko Google Translate API-ja poskrbi za prevod kategorij in artiklov glede na posamezni jezik trgovine.
Naprej

Načini plačila

Izbira primernega načina plačila na trgovini je precej pomembna. Ko se odločimo iti na posamezen trg, je dobro da ugotovimo kakšne plačilne metode moramo vgraditi. V različnih državah so pri spletnih nakupih namreč aktualni različni načini plačila. Eden takšnih ekstremov je sigurno naša država Slovenija, saj je bilo tukaj še leto nazaj več kot 70% vseh načinov plačila po povzetju, kar ima vsekakor svoje posebnosti in predvsem tudi slabosti.
Plačilo po povzetju je najbolj priljubljen način plačila v Sloveniji. To je funkcija, ki jo zelo priporočamo.
Dostavne službe ponavadi za plačilo po povzetju obračunajo dodatno doplačilo, ki jo lahko na košarici z modulom dodatno obračunate.
podrobnosti
Omogočite avtomatično pošiljanje predizdpolnjenih UPN obrazcev vsem strankam, ki so si izbrala ta način plačila in pohitrite ves postopek.
podrobnosti
podrobnosti
podrobnosti
Naprej

Plačilo s karticami

Plačila s karticami so vedno bolj aktualna, saj precej poenostavijo postopen naročila. V trgovino je mogoče vgraditi več različnih ponudnikov plačilnih sistemov.
podrobnosti
Slovenski ponudnik plačila s karticami. Članice sistema Activa so Banka Celje, Banka Koper, BKS Bank, Deželna banka Slovenije, Gorenjska banka, Hranilnica LON, Hranilnica Vipava, Nova KBM, Poštna banka Slovenije, Probanka, Raiffeisen banka in Sberbank.
podrobnosti
Slovenski ponudnik plačila s karticami. Članice sistema Bankart so Abanka Vipa, Banka Sparkasse, Delavska hranilnica, Factor banka, Hypo Alpe-Adria-Bank, Nova Ljubljanska banka, Nova Kreditna banka Maribor, SKB banka in UniCredit Banka Slovenija.
podrobnosti
podrobnosti
podrobnosti
Naprej

Plačilo na obroke

Zaradi vedno večje želje po nakupih in pomanjkanja finančnih sredstev so aktualna tudi plačila na obroke ter hitro kreditiranje. V teh primerih kupcu ni potrebno takoj plačati celotnega zneska spletnega nakupa, ampak tega plačuje obročno, najpogosteje mesečno, razdeljeno na več enakomernih delov, do plačila celote.
LeanPay - preprost in inovativen način obročnega nakupovanja, ki od uporabnika ne zahteva obiska banke ali odvečne papirologije.
Diners plačilni modul vam omogoča celovito podporo Diners plačilni kartici, s čimer omogočite v spletni trgovini plačevanje na obroke.
Naprej

Načini dostave

V spletni trgovini je mogoče nastaviti poštnino glede na države v katere se pošilja in je mogoče nastaviti več dostavnih služb. Dostava se lahko določi fiksno, glede na skupni znesek ali glede na težo.
podrobnosti
Poenostavite dostavo preko dostavne službe GLS z avtomatskim tiskanjem nalepk direktno iz administracije trgovine.
podrobnosti
Omogoča izbiro lokacije paketomata za dostavno službo GLS na zaključku nakupa
podrobnosti
Poenostavite dostavo preko dostavne službe DPD z avtoamtskim tiskanjem nalepk direktno iz administracije trgovine.
podrobnosti
Omogoča izbiro lokacije paketomata za dostavno službo DPD na zaključku nakupa
Naprej

Oblikovanje

Spletna trgovina bo najbolje izstopala in si jo bodo obiskovalci najhitreje zapomnili, če bo imela svojo osebnost in se bo po izgledu razlikovala od ostalih. Pri izgledu je pomembno, da smo dosledni do elementov spletne trgovine, vse od oglasnih pasic, do embalaže v kateri pošiljamo izdelke.
podrobnosti
Na podlagi unikatnega grafičnega osnutka se bo sprogramirala unikatna predloga trgovine.
Naj vaša trgovina z videzom še posebej izstopa z vgrajenimi animacijami in drugimi dinaimičnimi prikazi.
podrobnosti
Logotip da vaši strani in vašemu podjetju identiteto. Za vas bomo izdelali logotip, ki bo najbolje predstavljal vaše podjetje.
Naprej

Razširitev vsebine

Urejena in barvno usklajena spletna trgovina pritegne poglede prav tako kot privlačna izložba v fizični trgovini. Bogata vsebina in uporabniku koristne informacije bodo kupca na strani tudi obdržale.
podrobnosti
podrobnosti
podrobnosti
podrobnosti
Video podrobnosti
podrobnosti
podrobnosti
Naprej

Blog

Razširiti vsebinsko spletno mesto z aktualnimi objavami. več, ko bo imela stran vsebina več boste dobili obiska iz spletnih iskalnikov na opisano vsebino iz objav. Hkrati boste z objavami lahko obiskovalce dodatno informirali in pritegnili njihovo pozornost z zanimivo vsebino.
podrobnosti
podrobnosti
podrobnosti
podrobnosti
podrobnosti
Naprej

Socialna omrežja

Socialna omrežja nam omogočajo generiranje zvezne oz. kontinuirane marketinške kampanje, hkrati pa so idealen prostor tudi za virusno komuniciranje. To nam omogoča posredovanje informacij, priporočil ali kritik o podjetjih, izdelkih ali storitvah na neformalen in veliko bolj oseben način.
podrobnosti
Video podrobnosti
podrobnosti
podrobnosti
podrobnosti
Naprej

Obveščanje

Ko imate spletno trgovino postavljeno, je naslednji korak grajenje baze kontaktov – govorimo predvsem o zbiranju e-mail naslovov in drugih podatkov obstoječih kupcev oziroma potencialnih kupcev. Vzpostaviti bazo strank in pristen stik s kupci je ključno za marsikateri posel.
podrobnosti
podrobnosti
podrobnosti
podrobnosti
podrobnosti
podrobnosti
podrobnosti
Naprej

Prodaja

Poslovanje preko spleta nam ne omogoča osebnega stika s strankami, zato je zelo pomembno, da skušamo skozi celotni nakupni proces razviti čim boljšo uporabniško izkušnjo, s katero si pridobimo zaupanje strank.
Košarica omogoča hiter nakup na eni strani brez nepotrebnih korakov.
podrobnosti
podrobnosti
podrobnosti
podrobnosti
podrobnosti
podrobnosti
podrobnosti
Naprej

Avtomatizacija

Verjetno nam na začetku ni toliko pomembno vprašanje kaj narediti, če se nam prodaja močno poveča, kako bomo to povečanje obdelali ter vsa naročila pravočasno odposlali in za njih izdali račune.

Do določene mere se lahko pri sistemih brez povezave zanašamo na zaposlitev dodatne pomoči, ampak takšno povečanje za sabo potegne dodatne stroške z usposabljanjem zaposlenih, za plače in za dodatna delovna mesta. Da ne govorimo o povečanju človeških napak, ki se lahko zgodijo, ko je velik obseg dela in se vsem mudi s čim hitrejšim opravljanjem dela. Takšne stvari nam avtomatizirani sistemi lahko precej olajšajo.

podrobnosti
podrobnosti
podrobnosti
Naprej

Oglaševanje

Glavni cilji oglaševanja so informiranje, prepričevanje in spominjanje. Morebitne kupce informiramo o izdelkih, storitvah, njihovih lastnostih in koristih, cenah; gradimo ugled znamke in podjetja, spreminjamo zaznavo potrošnika o lastnostih izdelka, ga prepričujemo k nakupu; ohranjamo njegovo zavest o obstoju izdelka ali storitve, ga spominjamo, kje je na voljo, itn.
podrobnosti
podrobnosti
Vgradnja modula razširi podatke Facebook pixla z več podatki, kot so vsebine, ki si jih obiskovalec ogleduje in kakšne so cene zanj.
podrobnosti
Modul omogoča avtomatsko generiranje CSV datoteke primerne za uvoz v Facebook katalog.
podrobnosti
podrobnosti
podrobnosti
Naprej

ERP integracije

ERP (poslovni oz. računovodski sistem) je dobro povezati z vašo spletno trgovino zato, ker si s povezavo zagotovite sočasno usklajenost med stanjem v vaši spletni trgovini in stanjem v vašem ERP programu. Tako je praktično onemogočeno, da bi se izgubil kakšen račun ali nastala razlika v stanju zaloge. *Poleg možnosti iz seznama so na voljo tudi druge integracije po meri.
podrobnosti
podrobnosti
Naprej

Izvoz/uvoz podatkov

Ste kdaj želeli spremeniti več artiklov naenkrat, pa vam je administracija vzela preveč dela? Ali pa ste potrebovali podatke za uporabo v drugi aplikaciji? Z izvozom podatkov v obliki kot so CSV, XML in podobno imate možnost to urediti hitreje.

Verjetno smo vsi navajeni na uporabo razpredelnic in njihovo urejanje, zato vam bomo predstavili način, s katerim lahko iz vaše trgovine izvozite pdoatke in jih na enostaven način uredite.

podrobnosti
podrobnosti
podrobnosti
podrobnosti
podrobnosti
Naprej

Optimizacija

Iskalniki uporabljajo vsebino vaše spletne strani, naslove podstrani, povezave na vašo stran in ključne besede, na katere ciljate. Vse je potrebno prilagoditi, da dobite čimveč strank, ki bodo naročile vašo storitev. Končni cilj je nakup. »Če vas stranke v iskalniku ne najdejo, vas ni nikjer, zato je pomembno spletno stran prilagoditi tako, da bo vidna.«
podrobnosti
podrobnosti
podrobnosti
podrobnosti
podrobnosti
podrobnosti
podrobnosti
Naprej

Izdelava ponudbe

Prosimo izpolnite vsa obvezna polja in vse skupaj potrdite s klikom na gumb.
Na vaš email naslov bomo nato poslali neobvezujočo ponudbo. Za dodatne informacije in vprašanja smo na voljo na številki 040 807 231 in emailu anze@mage-lan.com.